Inneklemt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Jeg levde for lengselen
i mine første leveår
som voksen
livet fikk mening
nå lever jeg inneklemt
mellom
oss og
den jeg skulle være
utsatte jeg
så enkelt å distrahere
seg selv med grufull
lengsel
nå lengter jeg
ikke lenger etter oss
men etter meg


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.