Inntrykket

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

     fra dette høye fjell jeg skuer,
     dit hvor horisonten buer.
     enorme vidder og fjell jeg ser,
     hva kan jeg for øyet ønske mer.
     inntrykket som dette gir,
     gjør at jeg liten blir.
     i vest ser jeg havet som mot klippene bryter.
     duverden som jeg dette syn nyter.
     over meg har jeg en himmel så blå
     alt dette er vanskelig og forstå.
     men alt har tatt plass i mitt indre,
     og jeg kjenner at det min sjel kan lindre.

Torgeir.E


av Torgeir (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.