Jack Sparrow

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Snurr film og skap fiktive karakterer, som ikke eksisterer.

Livet man har levd, er kanskje for andre, overkomlisert. Nok!

Nok om noe, eller noen som ikke finnes, i et hode.

Ikke tenk på det. Det er bare fantasier som tvinnes.

I tankekverna av minner, som forsvinner.

Inn i det dype.

Havgapet.