Jeg elsker ho Sis.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg elsker ho Sis.

E ælska ho Sis. Hennes navn er Ragnhild. Vi har følelsa for hverandre, e og ho Sis. E ælska ho Sis.

E ælska ho Sis. Hennes navn er Ragnhild. Vi kyssa og leika, e og ho Sis. Åå, æ ælska ho Sis.

Markus Gyltnes.