Jeg elsker mine barn.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Norske barn.

Jeg elsker barn. Jeg har lært å elske. Jeg har lært å elske, barn.

Jeg elsker barna mine. Barna mine er Norske barn. Jeg elsker Norske barn.

Markus Gyltnes