Jeg er den svevende sky

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Nå som jeg ikke lenger er her

Finnes ikke livet mitt mer

jeg kan sveve på en sky

mens tankene dine strever med å søke ly


Hjertet mitt slutter og banker

selv med hodet full av tanker

i motsetning til deg

for du lever videre, uten meg