Jeg er en benk

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

De sitter på meg dagen lang.
De spiser sin mat på meg.
De deler sine initime samtaler uten å ta hensynn til meg.
De hviler på meg når de er slitne.
De skraper meg, risser inn navnet på deres kjærester.
Snart har jeg mistet min glødd, har ikke en eneste plate igjen uten arr.

Jeg har virkelig lyst å delta, være med, bli sett, men uansett hvor hard jeg prøver så får jeg ikke ut et ord. Jeg er en benk.



avatar

Anonym feiging (1a70fcd6b0)

for én måned siden
Poeng 0
veldig benk
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.