Jeg er far til norske barn.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg er far til norske barn.

Jeg er norsk far, til norske barn. Barna har norsk far, og er født i Norge. Derfor er de norske barn.

Mor er kanskje ikke norsk. Men barna har en norsk far, og er født i Norge. Derfor er de norske barn.

Jeg er en norsk far, til mine norske barn. Barna har en norsk far, og de er født i Norge. Derfor er de norske barn.

Markus Gyltnes