Jeg er forelsket igjen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg er forelsket igjen
Og det kjennes så herlig
Jeg plukker rosene du
Strør på min vei
Jeg stryker varsomt det
teppet du brer om meg
min drøm
Ja det er deg jeg vil ha
Jeg er forelsket igjen
Og det kjennes så herlig
Jeg nyter timene
og hvert ett sekund
Jeg har et foto i hånden
det gir meg en styrke
Jeg elsker alt ved deg
og får ikke nok
Jeg er forelsket igjen
Og det kjennes så herlig
Mitt lille paradis
Her er det så flott
Min hytte er ved sjøen
Og stranden rett der nede
Her skal jeg kose meg
Og ha det så godt
Jeg er forelsket igjen
Og det kjennes så herlig
i hagen sitter jeg
med roser i knopp

av Marit Irene Jensen.