Jeg går på en line
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJeg går på en line
Mine skritt må være fine
Under er det mørke og avgrunn
Over er det lykke og Ålesund
Du kan jo ta toget, min venn
Så kan du kjøre fra Åndalsnes med Glenn
Husene her er fine
Jeg går på en line
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer