Jeg har deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Så hvis livet blir for tungt
Hvis du ikke ser noe lys i enden
Snu deg mot meg
For du er solsikken min
La meg være solsikken din


av solsikken (ris og ros)


avatar

Angelica01

for 32 måneder siden
Poeng 0++
Elsker deg
avatar

Angelica01

for 23 måneder siden
Poeng 0++
Roser er røde og jeg vil ha deg med over allt i mit hjerte kyss meg
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.