Jeg kjører Iphone, musikalsk.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

"Hvordan man kan kjøre, IPhone."

La meg fortelle en historie her. Jeg er ikke musiker uten grunnen under beina. Og nå, fort over til IPhone. IPhone er en bil, man trenger ikke sertifikat, for å kjøre IPhone. Men her er, hvordan man kan kjøre IPhone bedre. Jeg skal lære deg, om du vil, å kjøre IPhone med musikken under beina. IPhone er ikke billige bilder, lydopptak og filmer, de er Professional Tool. Men her, finnes det flere, muligheter IPhone. Jeg skal lære deg musikk, på IPhone kan spilles Klassisk gitar, fiolin og Pianoet. Dette læres som vi vet, best i barndommen og fremover, og også i voksen alder: Kan du stille opp, på IPhone'en med musikken, lyd bilde og film. Pass på, for du kan, rett om hjørnet, blive "alround stjerne". I ånden, mot ensomheten, og stresset med Verdensepidemien.

Markus Gyltnes, 2021.