Jeg kom til deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg kom til deg,
du gikk din veg
Hvor skal jeg nå gjøre av meg,
siden jeg ikke tilhører deg.
En rar følelse brer seg rundt
Jeg tror ikke det er sundt
å gå alene
dag for dag
Jeg føler et stort ubehag
Etter som årene har gått,
har ikke jeg noe mer fått
Nå står jeg i regnet
helt aleine
Snart er mine dager over
Alene jeg fremdeles sover
I 40 år har jeg ventet på deg,
men kommet til en konklusjon;
du kan gå din veg!


av Teddy.thunderbear (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.