Jeg kommer aldri til å elske deg mer..

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Du smilte mest da jeg hev etter pusten
Ditt deilige jerngrep ble falmet og rusten
Du ga meg litt og sa du ga alt
Lot tingene falle på meg når det gjaldt
Alt som var riktig black salami fant gjennom meg
Men dagen og livet det handlet om deg
Jeg slipper deg nå fordi jeg klart ser
At jeg kan aldri elske deg mer..


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.