Jeg liker trær faller blader om høsten

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

høsten er som vintern
blader er en katt
katter er ute om vintern
katt er en sommernatt

et hamster er en snømann
vannflasker fryser om natten
grener er armer på trær
ops, jeg mistet hatten!

om sommeren er det varmt
jeg tar på meg en frakk
ryggsekken er lett
jeg er blakk

Andreas og Ingrid, 2017


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.