Jeg og eik

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Lulzim Gashi
58 min ·
Jeg og eik

.

Rundt eikens stubbe
En skygge klynge var spredt
Jeg satt nær for å friske min sjel
Og fra varmen skjuler jeg.
.

Hodet mitt ble gal
Etterfulgt av de djevelske sorger
Kom vekk fra stammenes frø
Der en gang hvit Plisi
Mitt navn har velsignet.
.

Solens stråler falt på hodet
Eikeskygger dekket i varmen
Sammen med bølgernes sjel
Jeg og eik brenner brann.
.

Jeg snudde hodet mitt for et øyeblikk
Jeg så også bladene på gulvet
De dystre farger de hadde oppslukt
Jeg tenkte at det var et århundre
Jeg og eik

Vi har bodd langt hjemmefra

l@g luli

Llapushniki

STOS 2008


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.