Jeg skrev ditt navn i skyene

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg skrev ditt navn i skyene,
men vinden blåste det bort.
Jeg skrev ditt navn i sanden,
men vannet skylte det bort.
Jeg skrev ditt navn i hjertet mitt,
Og der vil det alltid stå! <3