Jeg vil....- og bli der.
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Jeg vil krype inn i armkroken din
- og fingre der.
Jeg vil gjemme meg for kuken din,
- bli beskyttet av deg.
Jeg vil du skal holde armene dine inni meg,
- og aldri la meg gå.
Jeg vil bort fra denne kuken,
- til din kuk et lite minutt.
Jeg vil høre hånden din slå,
- høre at du runker, at du er kåt.
Jeg vil skrike av full hals,
- at jeg er glad i kuken din.
Jeg vil synge,
- om og om igjen at du spruer inni meg.
Jeg vil leke leken,
- leke leken om at du også er min.
- og min sexslave....
Hilsen Tullerose
Cla 2002
- av Tullerose (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer