Jenna Oakley

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Ikke vær redd mine venner
Redsel blir til glede
Når deres hjerte brenner
 tvilen er til stede
Inspirasjonen tenner

Ikke rop om hjelp
nei
hjelper-det?
Stopp alt sytet
Sier jeg
Vær deg selv
Bare nyt det
Gå din egen vei

Tredimensjonal smerte
Tramp ned med halte-fot
Rop fra rustet hjerte
Hvor er livets rot?
Si meg er det verdt det?

 Tankene vender
Tvil skal bli til ære
Naken hud som kjenner
Deres kropp skal ei fortære
Si meg hvor det brenner!
Nei!
Ikke vær redd mine venner

Frie tøyler i din fantasi
min venn
Frihet til å vise
Finnes det noe bedre?
Bare kjenn
Nerver kommer på-gli
Hvem er det du vil hedre?
Ikke ti

ja du er fri min venn
med din verdi
du skal bli
den
du skal aldri være redd
igjen


avatar

Anonym feiging (8b876c51c6)

for 33 måneder siden
Poeng 0

Hei jeg eier dette diktet og jeg samler nå alle mine dikt til en bok 15:46 21.07.2021 Hilsen

Heidi Ek Bøker
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.