Julegave
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJulen er her
Du er her
Du er den julegaven jeg vil ha
Ett nytt liv,
en ny dag som du gjør meg glad.
Julen er her
Du er her
Du er den julegaven jeg vil ha
Ett nytt liv,
en ny dag som du gjør meg glad.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer