Julenatt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mitt hjerte alltid vanker i Jesu føderom,
der samles mine tanker som i en hovedsum.
Der er min lengsel hjemme, der har min tro sin skatt.
Jeg kan deg aldri glemme, velsignet Julenatt!