KATTEN

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En katt
satt
i ett kratt
og hørte et rap
Katten prøvde også
men det gikk ikke noe avså
men den ga ikke opp og prøvde å avslå
at den ikke klarte å Rape
Så den gikk og spurte pappaen sin
For noe tull sønnen min
hvor vil du egentlig rape??
Vel kanskje jeg blir verdens første katt som kan rape!!!
Men kanskje du ikke blir verdenst første katt som raper
og kanskje ingen vill heller klare å rape untatt deg


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.