Kan vi leve med det

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

  Dypt i det mørke,
  Der vannet var kaldt.
  Der du gode sjel var så gråtkvalt..
  Der alle drakk vannet fra dine øyne,
  Men ingen forsto at det smakte salt.

  I en verden, der ingen våget å se.
  Der av dårskap vi vendte deg vår rygg.
  -for vi var blinde,
  Vi ville ikke se.
  -og det er jo ingenting vi våger å gjøre noe med..

  Kan vi leve med det?


av Tullerose (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.