Kategori:Bjørn Ivar Lund
Fra Norske Dikt
Hopp til navigering
Hopp til søk
Tekster av
Bjørn Ivar Lund
( - ):
Sider i kategorien «Bjørn Ivar Lund»
Denne kategorien inneholder kun følgende side.
«
«Dagene» – min gave av klisjeer fra meg til deg