Kategori:Crispy345

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Crispy345 er en klok gutt fra tettstedet Kyrksæterøra i Hemne, Sør-Trøndelag. Han liker å arbeide med data og skriver ofte dikt om dette. Hans egentlige navn er Kristoffer.

Denne kategorien inneholder for tiden ingen artikler eller filer.