Kategori:Frk Ametis

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Frk Ametis - ung talentfull moderne dikter fra Nordland

Frk Ametis sine dikt

Frk Ametis skriver også dikt på Nynorsk

Eksterne pekere

Sider i kategorien «Frk Ametis»

Under vises 4 av totalt 4 sider som befinner seg i denne kategorien.