Katogori:Dikt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Oss..

de var meg og deg,
de var oss,
vi hadde de bra,
du var søt, jeg var din pus

du ville bare en ting,
jeg var med,
jeg likte de,
de blei bare de,
ingen kjærleik

de var galt,
men så godt,
ville ha deg,
men så feil,
de ble ikke oss...