Kirgisisk folkesang

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Saae du vel den friske Snee?
Hendes Barm er hvidere!
Saae du Blodet som det flød?
Hendes Kind er mere rød!
Saae du den kulbrændte Blok?
Sortere er hendes Lok!
Saae du Mollah skrev med Blæk?
Mørkere er Brynets Træk!
Saae i Sky du Lynets Fart?
Øiet flammer mere klart.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.