Kjære Solskinn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Måten du hilser på meg igjennom vinduet om morgenen.
Får meg til å tro, du har lengtet etter meg.
Kysset på min panne for meg ut av senga.
Får meg til å gni søvnen ut av øyna.

Vil du at jeg skal ut og leke?
Forventer du, jeg skal ønske bort en reinværsdag?
Jeg titter opp. Himmelen er blå.
Det er hemmelig, men jeg forventer det fra deg óg.

Hadde det ikke vært for deg, ville jeg sovet for alltid.
Men jeg er ikke forbanna.

Jeg vil ha frokost.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.