Kjæresten min
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkTil Titte <3
Til kjæresten min
Kan eg få låne genseren din?
Den er så god og varm
eg blir litt harm
Kan eg halde hanna di?
Eg lovar
Da kan du halde mi
Kjære kjærasten min
du er så fin <3
Elskar deg :*
Frå Nie <3
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer