Kjærlighet?

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kjærlighet ja
Hva kan dette bety da?

Den på pinne?
Den som er så søt og god?
Eller den vi aldri klarer å overvinne?

Hvor lenge varer kjærlighet?
Den kan forsvinne på et øyeblikk
Men også vare i en evighet

Det kan gi oss et smil om munn
Den kan gi oss sommerfugler
Den kan få oss til å gråte en stund

Kjærlighet er det beste vi har
Den kan være god
Men også så rar

Du kan ikke oppleve kjærlighet uten smerte
Eller foruten et knust hjerte

Kjærligheten er så rar, men også det beste vi har<3



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.