Kjærligheten kommer
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkKjærligheten kommer.
Kjærligheten går.
Kjærligheten er her selv hvor vi går.
Kjæligheten er der.
kjærligheten er her.
Kjærligheten er her og der selv hvor Vi går♥
Kjærligheten kommer.
Kjærligheten går.
Kjærligheten er her selv hvor vi går.
Kjæligheten er der.
kjærligheten er her.
Kjærligheten er her og der selv hvor Vi går♥
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer