Klok som en bok

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Klok som en bok

Men boken er ikke klok

Er man ikke varsom, vil boken gå ut


Bok? Mer som ball

Ball og fall

Fall og knall

Og knall er ikke bra