Konsekvens

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

det var en god mann,
han skyldte penger i bøtter og spann,
før han fikk betalt blei det mye bråk,
mange han skyldte lagde mye ståk,
uansett hvor han vendte seg fikk han shit,
ikke ønsket, denslags dritt,
men uvennskap er mere en penger,
uvennskap rekker så mye lenger,
hva vil du meg du no-skills,
jeg har annet å drive på med,
har annet å gjøre faktisk, nettopp nå,
du står bare i veien,
akkurat, jada, åh,
det er symptomet, det er virkeligheten min,
mer gjeld en jeg har godt av,
og masser av damer, sang og vin,
nei, det var en usannhet,
det var et par kråketær på tvers,
jeg gjør så godt jeg kan,
du gjør bare, æsj,



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.