Krig, en gang

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Krig, en gang, idag, imorgen
Kjemp, og dø, end, all sorgen
Forsvar oss, min bror, vårt fedreland
Vi dør for deg, vårt Norgesland

Masjerer de, masjerer vi
Taper vi da, hva vil de si?
Blendet av jord, blod og kuler
Sovn ikke nå, for natten skjuler

Men akk, for når drømmen varer
lengre enn du tror du klarer
Du våkner ikke, blod renner
Kjenner hjerte, der det brenner

Alle dør, ingen lever
I disse krigsår, som vi strever
Hold din pust, slipp den ikke
Kjenner du det? Du er intet, men en brikke


avatar

Anonym feiging (4281468370)

for 12 måneder siden
Poeng 0
Veldig Bra skrevet!
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.