Krig

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hei,  hvordan har du det? -Ingen respons. Ta med nugatti. -Ingen respons. Og ta med brød, kankje en kniv og. -Ingen respons. 

Hei, er du dær? jeg går mot han. HAN ER DØD!

Hei, Jeg fikk ikke nugatti eller brød. 

KRIG!