Kult dikt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

heihei, jeg er kul add meg på snap ved mindre du liksm er 50 år @hennieholmolsen hhehe add @auris0705 også hun er ikke 07 slapp av. ha en flott dag.