Kva gjer ein

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kva gjer ein

Kva gjer ein når livet stuttar i mot
Og ein ikkje ser slutten på smerta

Kvar gjer ein når alt føles tungt og vanskelig
Og ein ikkje følar mot til å fortsette

Kva gjer ein når ein kjennar at klumpen inni seg veks
Og ein ikkje har meir kreftar til å kjempe i mot

Kva gjer ein når ein begynner å gløyme korleis rein lykke kjentes ut
Og ein ikkje har livsglede til å kjempe seg igjennom det

Kva gjer ein når det einaste kroppen vil er å legge seg i senga før smertene tek overhand
Og ein berre vil gi opp

Kva gjer ein når livet er for tungt til å mestre aleine, men ingen ser den sterke smerta
Og ein ikkje klarer å stritte imot alle dei tårene som berre må ut

Kva gjer ein


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.