La det gå

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hvis du har tenkt å finne meg i kveld

Så skal jeg sitte her i parken til jeg blir øm

For jeg vet at du vet

At her skal jeg bli

Og holde takten med foten


Jeg skulle spørre deg om du var med

Men jeg har mistet mobilen tre kvartaler ned

Å, så dumt

Så dumt å la det gå

Når stormen aldri går over