Lars Jaastad

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Lars Jaastad (1871–1926) var en norsk forfatter fra Ullensvang. Han skrev på nynorsk.

Han er mest kjent for fortellingene Husmann og bonde (1911), Linde og Røynsnes (1912), Dagleg braud (1915), Naalauga (1920) og Tre tun (1922).