Lev

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Livet er alt hva vi eier og har
Kunne vi leve dagen som den siste den 'var
I latter så er det gøy
I sinne mere støy
Må ved i fortvilese og sorg,
ikke la det bli en borg,

Det er ikke enkelt og det er ingen fasit.
For livet er ikke forgivet.