Lille snille

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Lille snille
bodde på hylle
i sterkt lys på utstilling

Lille snille
danset etter pipe
i stille røyk og skinn

Lille snille
elsket å snakke
for døve ører på rim

Lille snille
mistet sin vilje
i vrang og førende vind

Lille snille
ble flink til å spille
på lydløs andrefiolin


Lille snille
kunne ei spille
ei heller snakke på rim


Lille snille
hoppet fra hylle
og fant i vinden



viljen sin



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.


av Solvisa (ris og ros)

<comments />