Lim

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Rim er en dikters beste venn
det kan få verset på skinner igjen
Hva er vel verre en et nydelig dikt
som ikke ender på stavelsen likt

Jeg har en kur, en medisin
den kan du bruke som om den var din
Du gjør slik som meg, du skrur av korken
puster dypt inn, det slukker sorgen

Om diktet nå rimer det driter du i
Bryr deg ei lenger hva andre vil si
Men rusen er kort så bruk den vel
Den varer nok ikke til langt på kveld.


av Vilma (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.