Linjal

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Linjal

Jeg spiste en linjal

jeg var brutal

Tenk at jeg gjorde det

Det sved

Magen gjorde vondt

Det var nesten ondt

Det tok noen dager

Så var det ikke flere plager

Jeg var glad

Til noen sa

Spis en linjal