Liten jente

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Liten jente som drømmer stort.
Liten jente som ser opp.
Liten jente drømmer stort.
Liten jenter vokster opp.
Liten jente ble plaget stort.
Store drømmer ble små.
Mørket steg på.
Liten jente vokser.
Liten jente med tårer nå.
Drømmer forsvann.
Å bønnene startet.
Liten jenter er ikke liten lengre.
Stor jente hun er nå, men enda føler seg så liten inne i seg.
Alt ble tapt.
Alt tok de henne ifra.
Mørket er mørkere nå.
Ordene forsvant.
Hun bare står der.
Inn kom nye drømmer.
Inn kom nytt håp.
Håp på en ny start.
Ny start, Nye steder.
Hun holder hendene opp å ber.
«La meg få starte på nytt.»
Nye veier åpner seg.
Hun kan starte på ny, men fortiden følger.
Å hun føler seg fortapt.
Livet ble svart.
Hun følte seg fortapt.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.


av Line90 (ris og ros)

<comments />