Liv og dag

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Livets mørke
Er livets luke
Det er ikke alltid du finner frem
Dagens bær
Er dagens gift
Det er ikke alltid du overlever
Livets fengsel
Er livets ensomhet
Så se meg, fra min posisjon
Dagens bror
Er for dagen i bur
Her er jeg bror, er her jeg!



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.