Livet -Tungevåpen
Livet
Kattungen som leikar seg
jagar pennen på glasruta
potar klinte opp
Dataen som øyder med sitt oppvigleri
av fargar og bilete, lyd, kun
trygg interaksjon, trudde du
medan hjernen fall i tankebaner
veldig vonde vaner å venda
ja ja
Kjærleiken, som er rasjonert
i jernteppebitar
Kroppen, har seg i sitt mønster
Krev meir helse, prost
Opprøret møtest med bedre haldning
Så våknar ein då, frå draum?
Tek til med sin agenda just
Ingenting dreg...
Legg til side smokken
før du blir støvsugd
Sitta slik i skumregråningen
natta gjennom og avslutte
Ulukka
Blokkasjen mot den gode varme seng?
Natteroen, freden
fridomen
Men no er no
og ku di otte
for nerver i nød
Sjølv om kjeften kjennest tung
og fluktrutene er hyppige avgongar
for seinare rebellske oppgjer?
Ta ei anna ferd, di eiga
Høyr orda til drotten
Salvekongen, han vil jo hjelpa
Komen for å tena og
løysa ut, kjøpa fri
Ferdig arbeid
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer