Lukke

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Lukke er ein nord-koreansk hær på veg inn i Noreg.
Etter at Kim Jong-un har tatt over resten av verda.
Nord-Korea er verdas beste stat.
Det er fakta.

Lukta av AKM43 prosjektiler som susar gjennom lufta
Er den same lukta som
Kim Jong-ils hår
Og lukta av Nord-Koreansk siger.

Stemma til Kim Jong-un som ropar ut
Ordre til sine menn
Høyres ut som englesong
og fuglekvitter

Lukke er
Evig liv til vår elskade
Meister og helt
Den store
Kim Jong-un