Lykka

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Eig du ei solstråle del og vær blid
Då kan ho lyse opp kvar veg og kvar sti
Ha omsorg for andre og ta vare på dei
Bry deg ikkje so mykje om kva andre sei
Berre då kan ho leve til evig tid


av Gjotor (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.