Lykken er..

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 Det var så godt
 Å kysse deg
 Det føltes så flott
 å holde rundt deg

 Gjensidig forelskelse
 er en flott drøm
 som kan bli virkelighet

 Men som drømmer alltid
 du kunne ikke bli
 jeg glemmer deg aldri
 det kan jeg sikkert si